Add a review

Star IconsStar IconsStar IconsStar IconsStar Icons
Not at all likely
Extremely likely
Title

Latest reviews

Not too busy, great staff.

By Hyunsung (Published ago on )
De praktijk beschikt over een goede tandarts en een deskundig...

De praktijk beschikt over een goede tandarts en een deskundige tandtechnieker. Het vinden van de tandartspraktijk in de Rivierenbuurt was even een uitdaging, ik kom zelf niet uit de Amsterdam. De uitleg tijdens de tandartsbehandeling van mijn vader was compleet. Hij bleek een kunstgebit nodig te hebben en dit idee was even wennen voor hem.
De tandtechnicus heeft echter duidelijk ervaring met het behandelen van zenuwachtige patiƫnten en is erg vriendelijk/zachtaardig. Hij heeft netjes uitleg gegeven over wat de voordelen zijn en hoe het aanmeten van een gebitsprothese precies in zijn werk gaat. Het eindresultaat is ook goed, zijn gebit is nog nooit zo netjes geweest. Deze nette service verdient 5 sterren.

By Pj (Published ago on )
Prima geholpen bij deze tandarts. Deskundige en vriendelijke ...

Prima geholpen bij deze tandarts. Deskundige en vriendelijke medewerkers

By Jarno (Published ago on )
Ik was al heel erg lang niet bij de tandarts geweest.Toen ik ...

Ik was al heel erg lang niet bij de tandarts geweest.Toen ik bij Tandarts Rivierenbuurt kwam werd ik erg goed geholpen en werd er echt de tijd voor mij genomen. Goeie keus dus om over te stappen! Tevens ook een erg fijne mondhygiƫniste in huis, waardoor mijn tanden weer in optimale conditie zijn!

By Marjolein (Published ago on )
Ik heb een hele tijd rond gelopen met gele tanden, ik durfde ...

Ik heb een hele tijd rond gelopen met gele tanden, ik durfde eigenlijk niet vrij te lachen. Tandarts Broekman in de Rivierenbuurt heeft me goed geholpen. Door de thuisbleekmethode van deze praktijk gecombineerd met de goede uitleg en begeleiding zijn mijn tanden nu een stuk witter.

By Maurits (Published ago on )
 
1-5 of 5 recent reviews
GCR.org