Loading icon
Top Dental Clinics > Netherlands > North Holland > Assendelft > Tandartsenpraktijk Saendelft

Tandartsenpraktijk Saendelft

Dental clinic in Assendelft, Netherlands. | 4 reviews

About

Visit Tandartsenpraktijk Saendelft dental clinic in Assendelft, Netherlands - this clinic hasn't yet provided sufficient data to evaluate clinic quality & generate GCR score. Please see questions below that will help you to evaluate medical standards of this clinic.

Accreditation: Unaccredited

Only the top dental clinics that have proven to be above international standards can qualify to be GCR Accredited.

Expertise: Expertise score

Key dental treatment metrics


Success metrics data are not available for this clinic.

Feedback: Feedback score

Add a review

Star IconsStar IconsStar IconsStar IconsStar Icons
Not at all likely
Extremely likely
Title

Latest reviews

Ten eerste word mij naar 7 maanden pas verteld dat ik een gaa...

Ten eerste word mij naar 7 maanden pas verteld dat ik een gaatje heb, deze allang behandeld moest worden en ik zelfs een wortelkanaal behandeling zou moeten ondergaan omdat er in de 7 maanden tijd niets aan is gedaan.
Wanneer ik geshokeerd de vraag stel '7 maanden? waarom hoor ik dit nu pas??'
word er luchtig gedaan 'oh waarschijnlijk een fout van ons'.

Naar het vullen word mij verteld dat ik, als ik binnen en week nog pijn voel, terug op afspraak moet komen voor een wortelkanaal behandeling. Ik heb niet normaal veel pijn en bel naar een week terug, leg de situatie uit en maak een afspraak.

Wanneer ik op afspraak ben, bij een andere tandarts (waar ik om heb gevraagd) kijkt hij mij vreemd aan en krijg ik te horen dat ik pas naar 2 en een half week terug zou moeten komen voor een check i.p.v. 1 week.

Wat ik dan niet snap is waarom dit in eerste instantie niet is verteld of op zn minst telefonisch nadat ik het verhaal 4/5x heb moeten herhalen. Het feit dat ik al 7 maanden niet ben geinformeerd is al erg genoeg, waar, natuurlijk, ook nooit iets mee is gedaan.

Naar deze afspraak voel ik pijn naast de kies die is gevuld. Omdat mevrouw mij niks uit heeft gelegd tijdens de vulling vraag ik mij af of ze deze wel goed heeft gevuld. ik bel hier over en maak WEER een ONNODIGE afspraak!!!!!
Ik kom binnen en het eerste wat ik krijg is ATTITUDE: 'Hallo, ik heb je gaatje niet verkeerd gevuld hoor' mevrouw wou door gaan maar ik onderbrak 'hallo, dat zeg ik ook niet maar ik heb het gevoel dat ik pijn heb bij de kies ernaast.. daarom kom ik het laten checken... ik moest toch bellen als ik iets niet zeker weet?'. 'ga maar zitten' met een chagerijnig kop. Op dat moment voel ik mij gewoon bijna schuldig omdat ik met pijn loop wat in eerste instantie hun fout is geweest. Zo ga je niet met mensen om.
Mevrouw legt me naar het testen (nogsteeds met ongelooflijk veel attitude en een chagrijnig kop) uit dat de pijn door stroomt omdat het heel heftig is waardoor het voor mij lijkt of het verkeerd is gevuld. ik knik maar ja, als ik straks reageer krijg ik weer een grote mond. Vervolgens pakt ze de rontgefoto er bij en tikt ze wild op t scherm 'ja hier, hier, hier zit je gaatje dat zie je toch of niet'. ik reageer rustig met 'nou nee ik heb geen verstand van deze fotos ik ben niet de tandarts... '. Bij verlaten geen eens een blik, hand of een groet.

Het is nu februari 2017 en bel al 3 maanden om te vragen om een afspraak voor een wortelkanaal behandeling maar de tandarts heeft zoals zij dat zeggen GEEN TIJD. Terwijl ik tot de dag van vandaag nog steeds niet met mijn rechterkant kan eten, waardoor ik links ook heb beschadigd.

Ten tweede krijg ik soms rekeningen binnen van afspraken waar ik zogenaamd niet aanwezig ben geweest of niet eens een afspraak had. Op het moment dat ik hier over bel word ik niet geholpen en moet maar betalen. De kosten van deze afspraken zijn ook nog is hoog..

Ten derde is er geen aanspreek punt in deze praktijk die klanten echt helpt.
Als klant ben jij de boosdoener, heb je niks te zeggen en hou je maar je mond voordat je een attitude krijgt.

Ten vierde word ik vannochtend gebeld omdat ik om 11:00uur een afspraak heb. Mevrouw zet mij naar het opnemen meteen 5minuten in de wacht. Neemt vervolgens op op mij te vertellen dat de tandarts, waar ik een afspraak mee heb, niet meer werkt op de dinsdag en blijft mij uithoren voor een oplossing?! Hallo??? Kom dan op zn minst met een suggestie voor een ander afspraak denk ik dan. Wanneer ik vraag welke dagen kunnen krijg ik dit 'oh de telefoon gaat, heeft u een momentje?'. Ik weer in shock.... 'ehm nee mevrouw, u heeft mij net al 5minuten in de wacht gegooit ik heb geen momentje ik moet ook verder' 'ja maar dit is mijn baan, ik ben vandaag alleen' 'waar slaat dat nou weer op? ik ben toch ook een klant? u moet mij toch eerst verder helpen?' 'ja maar ik moet nu opnemen... oh ze hebben al opgehangen'. EVEN SERIEUS???? WAT KAN IK HIER NOG OVER ZEGGEN? ZO ASO!!!!

Ik heb geen woorden voor hoe respectloos en onredelijk deze tandarts is...

aanrader?? HELL NO!!!!!!!!!!!!!!!

By Selcan (Published ago on )
Enige wat ze hier willen is winst winst winst, patiënt mag de...

Enige wat ze hier willen is winst winst winst, patiënt mag de klere krijgen daar.

By Xam (Published ago on )
Ongehoord slechte ervaring!!! Mensen met nood kunnen ALLEEN ...

Ongehoord slechte ervaring!!!

Mensen met nood kunnen ALLEEN hier terecht mits ze ingeschreven staan bij deze praktijk.
"Geen patiënt hier? Jammer joh, blijf maar lopen met intense pijn en ga maar weg naar een ander!"
Maakt niet uit of er plek/tijd is hier, je hebt als hulpbehoevende burger hier geen kans!
ZORG is niet de slogan hier, slechts het eigen tuintje...

Kansloos!

By Olaf (Published ago on )
By P.c.k. (Published ago on )
 
1-4 of 4 recent reviews
GCR.org

Facilities: Facilities score

Clinic has not yet provided us with data on it's facilities. To ensure you choose the right clinic, you can ask your doctor about:

  • Is Tandartsenpraktijk Saendelft using all necessary state-of-art technology for the treatment on premises in Assendelft, North Holland, Netherlands?
  • Has staff been properly trained to use the medical equipment?
  • What is the purpose & accuracy of diagnostic testing?
  • Are there any associated risks with using these facilities?

Services: Services score

We are still missing data on Tandartsenpraktijk Saendelft services. To get the best care available, always ask about:

  • Is there is a patient manager who will guide you throughout the treatment?
  • Are prices clearly communicated and is pricing transparent?
  • What is the average satisfaction of the past patients?
  • Has there been any litigation for Tandartsenpraktijk Saendelft clinic in the past?
  • How do you address & help mitigate side-effects of the treatment?
  • What is the proposed aftercare plan?

Similar dental clinics (9)