Loading icon
Top Dental Clinics > Netherlands > Gelderland > Arnhem > Tandarts Evers M W P

Tandarts Evers M W P

Dental clinic in Arnhem, Netherlands. | 4 reviews

About

Visit Tandarts Evers M W P dental clinic in Arnhem, Netherlands - this clinic hasn't yet provided sufficient data to evaluate clinic quality & generate GCR score. Please see questions below that will help you to evaluate medical standards of this clinic.

Accreditation: Unaccredited

Only the top dental clinics that have proven to be above international standards can qualify to be GCR Accredited.

Expertise: Expertise score

Key dental treatment metrics


Success metrics data are not available for this clinic.

Feedback: Feedback score

Add a review

Star IconsStar IconsStar IconsStar IconsStar Icons
Not at all likely
Extremely likely
Title

Latest reviews

Al meer dan 25 jaar ben ik een zeer tevreden cliënt bij prakt...

Al meer dan 25 jaar ben ik een zeer tevreden cliënt bij praktijk Evers. Marc en Jolanda zijn allebei toegewijd, kundig en vriendelijk.

By Ineke (Published ago on )
Net terug van een afspraak. De vorige afspraak ging namelijk ...

Net terug van een afspraak. De vorige afspraak ging namelijk niet door omdat ik toen een sollicitatie gesprek had. Dit is netjes afgezegd. Nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag.

Meneer Marc Evers zit op de Velperweg (Arnhem-Noord). Wij wonen in de Laar (Zuid). Ik zou om 8 uur daar zijn, maar het was heel erg druk (zoals Arnhemmers weten moet je dan een brug over) en daardoor kwam ik 8 minuten later.

Omdat ik te laat komen 'not done' vind, heb ik Pauline onderweg gevraagd of ze dit even wilde doorgeven. Dit heeft ze gedaan en ze werd bedankt voor het bellen.

Mijn eerste woorden toen ik binnen kwam, waren: 'Goedemorgen, mijn excuus dat ik iets later ben, maar .....', voordat ik uitgesproken was kreeg ik een preek die normaal een klein kind krijgt.

Marc: 'En de vorige keer zeg je af en nu ben je te laat. Jij dit , jij dat'.

Ik heb die beste man één keer eerder gezien. Mensen die mij kennen weten dat ik altijd op tijd ben, of ik laat weten dat het later wordt. Dus wtf doet hij nou alsof hij mij kent.

Inmiddels had ik al twee keer mijn excuus aangeboden, maar hij bleef maar door gaan. Dit is overigens weer een teken dat ik eindelijk volwassen begin te worden, want een paar jaar geleden was dit gesprek hééeél anders verlopen.

Dus ik zeg, kunnen we niet beter beginnen, want we zijn al later. Maar toen wilde meneer mijn toezegging dat ik de volgende keer op tijd ben. Dus ik zeg: Meneer, ik vind het oprecht vervelend, maar ik heb twee keer mijn excuus aangeboden. Garantie kun je toch nooit geven. Misschien krijg ik de volgende keer wel een hartaanval onderweg.

Dat ik een afspraak afzeg omdat ik een belangrijk gesprek heb voor een mogelijke job en dat ik nu iets te laat komt, lijkt mij geen reden om iemand af te branden met een bepaalde attitude waar ik he-le-maal niet tegen kan. En bovendien, hoe vaak moeten patiënten wel niet wachten?! Soms langer dan een uur heb ik meegemaakt. Dat kan allemaal gewoon, want daar is een reden voor. Ja, een te drukke kut planning om zoveel mogelijk mensen te behandelen die allemaal de hele dag vrij hebben genomen om in een praktijk de Story van 4 maanden oud te lezen. Alsof het mij wat interesseert dat de Koningin van een trapje is gevallen.

Ik ben een klant en ook ik maak fouten. Hoewel fout, noem het overmacht als de hele brug vast staat. Als ik fout zit, dan bied ik mijn excuus aan, maar ga nou niet zo bijdehand staan doen. Want ik kan tegenwoordig wel rustig blijven, maar er zit nog wel een limiet aan.

Dus ik heb mijn jas weer aangedaan en ben lekker naar huis gegaan. Voor meneer Evers, nog 85 andere.

O ja, Marc... het is niet zo netjes om collega tandartsen af te branden tegenover klanten. Zal verder niets zeggen over de inhoud, maar ik had toen al mijn twijfels over. Ik vind het een heel nare karaktereigenschap.

By Lexie (Published ago on )
Zeer tevreden. Tandarts Evers werkt heel erg vlot en is zeer ...

Zeer tevreden. Tandarts Evers werkt heel erg vlot en is zeer kundig in zijn vak en duidelijk in de communicatie. Er moest aardig wat gebeuren aan mijn gebit maar alles is pijnloos gegaan. Eindelijk ga ik niet meer met tegenzin naar de tandarts.

By Jacky (Published ago on )
Zeer kundige tandarts met een open en transparantie manier va...

Zeer kundige tandarts met een open en transparantie manier van communicatie. Zowel over staat van het gebit, als verwachte kosten. Weet naast zijn tandheelkundige kennis, ook zijn communicatieve vaardigheden goed in te zetten om vertrouwen van de patient te winnen. Ik ben zeer tevreden en wil na vele negatieve ervaringen bij tandartsen geen andere tandarts meer!

By A.l. (Published ago on )
 
1-4 of 4 recent reviews
GCR.org

Facilities: Facilities score

Clinic has not yet provided us with data on it's facilities. To ensure you choose the right clinic, you can ask your doctor about:

  • Is Tandarts Evers M W P using all necessary state-of-art technology for the treatment on premises in Arnhem, Gelderland, Netherlands?
  • Has staff been properly trained to use the medical equipment?
  • What is the purpose & accuracy of diagnostic testing?
  • Are there any associated risks with using these facilities?

Services: Services score

We are still missing data on Tandarts Evers M W P services. To get the best care available, always ask about:

  • Is there is a patient manager who will guide you throughout the treatment?
  • Are prices clearly communicated and is pricing transparent?
  • What is the average satisfaction of the past patients?
  • Has there been any litigation for Tandarts Evers M W P clinic in the past?
  • How do you address & help mitigate side-effects of the treatment?
  • What is the proposed aftercare plan?

Similar dental clinics (9)