Loading icon

MZC Vlaardingen

Dental clinic in Vlaardingen, Netherlands. | 5 reviews

About

Visit MZC Vlaardingen dental clinic in Vlaardingen, Netherlands - this clinic hasn't yet provided sufficient data to evaluate clinic quality & generate GCR score. Please see questions below that will help you to evaluate medical standards of this clinic.

Accreditation: Unaccredited

Only the top dental clinics that have proven to be above international standards can qualify to be GCR Accredited.

Expertise: Expertise score

Key dental treatment metrics


Success metrics data are not available for this clinic.

Feedback: Feedback score

Add a review

Star IconsStar IconsStar IconsStar IconsStar Icons
Not at all likely
Extremely likely
Title

Latest reviews

zo blij dat ik overgestapt ben ! wordt hier zeer goed, vakkun...

zo blij dat ik overgestapt ben ! wordt hier zeer goed, vakkundig en geduldig geholpen.

By Kinderopvang (Published ago on )
Ik ken niet alle tandartsen daar maar bij wie ik geweest ben ...

Ik ken niet alle tandartsen daar maar bij wie ik geweest ben verdient niet eens 1 ster! Ze heet Coral. Het ging keer op keer mis. Stuurt me naar de kaakchirurg een jaar geleden waar ik nu nog last van ondervind. Ze had me naar de endoloog moeten sturen. Eerst een wortelkanaalbehandeling gehad deze is dus niet goed uitgevoerd omdat ze er niet goed bij konden. Nu moet uiteindelijk mijn kies alsnog eruit getrokken worden (kosten 300 euro, de kies moet er nog uit die rekening komt nog) Ik had een opbeetplaat nodig tegen het knarsen snachts. Moest happen voor de maat en daar het allemaal nieuw voor mij was wist ik niet dat je de keuze had tussen een harde en zachte. Mij werd niks verteld. Toen deze klaar was kreeg ik een hard exemplaar. Ben er mee gaan slapen en werd wakker met het gevoel alsof ik met een veel te strakke beugel had geslapen. Ben terug gegaan en ze hebben de plaat hier en daar geslepen maar de pijn bleef plus een ontzettende druk op mijn voortanden. 230 euro betaald en kreeg totaal geen oplossing. Gebeld en kreeg via de assistente door dat ik er maar aan moest wennen! Een andere collega (second opinion) van haar gaf aan dat ze had overleggen met mij en we naar mijn situatie hadden moeten kijken wat het beste voor mij was. Dat was dus een zachte geweest. Ben dus gewoon weggestuurd en kon het zelf uitzoeken, nu ligt er een plaat van 230 euro in de la en ik voel mij echt vreselijk benadeeld. Hun geven er niks om, dat is het nog het ergste van dit hele verhaal, hoe ik ben afgewimpeld door de telefoon, echt een schande. Ga hier officieel melding van maken.

By A (Published ago on )
Rustige sfeer, aardige mensen en altijd goed geholpen!

By Jamie-lee (Published ago on )
Wat een slechte behandeling heb ik hier gekregen! Klantvriend...

Wat een slechte behandeling heb ik hier gekregen! Klantvriendelijkheid is erg ver te zoeken in deze praktijk. Het is erg lang geleden dat iemand dacht mij met grote boze ogen een standje te mogen geven. De zure receptioniste dacht duidelijk dat ze bij de enige tandartspraktijk van de wereld werkt. En de tandartsassistente die bij de balie stond te mopperen, zag mij zogenaamd niet staan toen ik aankwam. Toen ik pal achter haar stond, liep ze ineens weg, terwijl ze nog iets naar haar collega riep. Deze twee "gewichtige" dames hebben mijn vertrouwen in de kundigheid van hun praktijk flink verknald. En daarbij ben ik niet eens door de tandarts behandeld en loop ik nog steeds met pijn rond! Ik heb al anderhalve week op de behandeling moeten wachten.
De praktijk was volgens het bandje dat ik telefonisch te horen kreeg, al sinds 8 uur open. Maar ik kreeg continu een muziekje in mijn oor. Na vaker bellen eindelijk een receptioniste, die even "hebt u een momentje" zei en mij langdurig in de wacht zette. Ze luisterde niet eens naar mijn antwoord of ik een momentje had. Uiteindelijk om 8.35 uur kwam ze aan de telefoon. Bij de vorige afspraak hadden de tandarts en de assistente me doorgegeven dat ze mij niet konden behandelen zonder het dossier van mijn vorige tandarts. Of ze moesten zelf alle foto's van de kaak etc. opnieuw maken. Dus ik moest ervoor zorgen dat alles door de vorige tandarts werd doorgestuurd. Daarom was ik vanaf 8 uur aan het bellen geweest, om te vragen of ze het dossier al hadden ontvangen. Intussen gaf de vorige tandartspraktijk te kennen, dat het dossier nog niet was doorgestuurd. Dit werd alsnog gedaan.
Door de onbereikbaarheid van MZC Vlaardingen was ik verlaat. Hoewel ik had gebeld, vertelde de boze receptioniste mij bij aankomst dat ik vandaag niet meer behandeld kon worden! Hoewel (of omdat?) ik pijn had, moest ik dit allemaal slikken. Ik moest een nieuwe afspraak maken. Ja, daag MZC Vlaardingen! Mensen hebben recht op een respectvolle behandeling. En mensen willen zich veilig voelen. Wij zijn geen beesten.

Later op de dag kwam ik tot de ontdekking dat ze hun tentakels in de hele omgeving hebben uitgespreid. Bij een andere tandarts in de omgeving gaf de receptioniste mij op een vreemde toon te kennen, dat ik over zes maanden een afspraak kan krijgen voor een controle-afspraak. Voor de behandeling die ik nodig had, was binnen korte tijd geen afspraak mogelijk. Dit lijken wel maffiose toestanden in de mondzorg in Vlaardingen. Daarom doen ze bij het MZC Vlaardingen zo gewichtig: omdat ze denken macht over je te hebben. Griezelig!

By Devie (Published ago on )
Nou voor mij geen MZC Vlaardingen meer. Na 2 jaar overgestapt...

Nou voor mij geen MZC Vlaardingen meer. Na 2 jaar overgestapt naar een andere tandarts. Ben er in totaal 6 keer geweest 3 keer zeker een half uur uitloop. Daar word begrip voor gevraagd maar als de klant zelf 7 minuten te laat komt moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Ze denken hier alleen aan hun eigen belang en portemonnee. En niet aan dat van de klant. Ook 2 keer afspraak verzet door MZC Vlaardingen zelf. Tandarts ziek of op vakantie dat kan allemaal wel. Ik kom hier nooit meer!!!

By Richard (Published ago on )
 
1-5 of 5 recent reviews
GCR.org

Facilities: Facilities score

Clinic has not yet provided us with data on it's facilities. To ensure you choose the right clinic, you can ask your doctor about:

  • Is MZC Vlaardingen using all necessary state-of-art technology for the treatment on premises in Vlaardingen, South Holland, Netherlands?
  • Has staff been properly trained to use the medical equipment?
  • What is the purpose & accuracy of diagnostic testing?
  • Are there any associated risks with using these facilities?

Services: Services score

We are still missing data on MZC Vlaardingen services. To get the best care available, always ask about:

  • Is there is a patient manager who will guide you throughout the treatment?
  • Are prices clearly communicated and is pricing transparent?
  • What is the average satisfaction of the past patients?
  • Has there been any litigation for MZC Vlaardingen clinic in the past?
  • How do you address & help mitigate side-effects of the treatment?
  • What is the proposed aftercare plan?

Similar dental clinics (9)