Loading icon
Top Dental Clinics > Netherlands > Utrecht > Hoogland > Kruger Tandarts M M

Kruger Tandarts M M

Dental clinic in Hoogland, Netherlands. | 5 reviews

About

Visit Kruger Tandarts M M dental clinic in Hoogland, Netherlands - this clinic hasn't yet provided sufficient data to evaluate clinic quality & generate GCR score. Please see questions below that will help you to evaluate medical standards of this clinic.

Accreditation: Unaccredited

Only the top dental clinics that have proven to be above international standards can qualify to be GCR Accredited.

Expertise: Expertise score

Key dental treatment metrics


Success metrics data are not available for this clinic.

Feedback: Feedback score

Add a review

Star IconsStar IconsStar IconsStar IconsStar Icons
Not at all likely
Extremely likely
Title

Latest reviews

Je moet niet opzien tegen een tandarts of bang zijn, want als...

Je moet niet opzien tegen een tandarts of bang zijn, want als je goed poetst en zijn raad opvolgt zul je lang van je tanden genieten ipv een kunstgebit. Oké sommige procedure's doen pijn. Doorsta ze.

By Marga (Published ago on )
Zeer slecht slager

By Wout (Published ago on )
Erg fijne tandarts. Neemt de tijd voor je en legt, als je ban...

Erg fijne tandarts. Neemt de tijd voor je en legt, als je bang bent, stap voor stap uit wat hij gaat doen. Assistenten zijn ook erg vriendelijk, zo vonden ze het geen probleem als ik even in de wachtkamer ging zitten toen ik heel bang was.

By Marijke (Published ago on )
Al 25 jaar patiënt bij deze enthousiaste tandarts die technis...

Al 25 jaar patiënt bij deze enthousiaste tandarts die technisch zeer vaardig is. Informeert en adviseert uitstekend en is kostenbewust. Vriendelijk team van assistenten en goed telefonisch bereikbaar. Is actief met zijn vak bezig is en organiseert zelf jaarlijks nascholing. State of the art instrumentarium en oog voor kwaliteitszorg. Keurig verzorgde website. Ruime, modern vormgegeven praktijkruimte. Mooie wachtkamer met comfortabele bank maar waar ik nooit lang heb hoeven wachten. Wat verwacht je nog meer van je tandarts? Maar je moet wel zelf blijven poetsen.

By Prinsmef (Published ago on )
Deze tandarts heeft een strak schema en wil zoveel mogelijk d...

Deze tandarts heeft een strak schema en wil zoveel mogelijk doen in een korte tijd omdat er vaste tarieven worden gehanteerd voor bepaalde behandelingen dus geen uurtarief. (Economische efficiency). Dit gaat ten koste van bijvoorbeeld zaken zoals kwaliteit van het werk en goede communicatie met de patiënten.
Hij hoort of luistert botweg niet na aangeven dat je bijna stikt terwijl hij via zijn assistent met telefoon een gesprek heeft met het thuisfront. Dit met je mond vol apparaten plus een paar vingers. Daar komt dus bij dat je al duidelijk aangegeven hebt niet te lang en te grote dingen in je mond kan verdragen. In dit geval komt daarbij dat voor het 'happen' niet de juiste maat attribuut aanwezig was en de heer tandarts nam een stap groter formaat. Vervolgens begin je te spartelen en de adrenaline begint te razen en tandarts blijft ferm de 'bijt-attributen' tegen je gebit aanduwen. Deze tandarts was een fractie van een seconde verwijderd van een gebroken arm puur en alleen om het feit dat er een overlevingsmechanisme werd geactiveerd.
Bij de volgende afspraak ter afronding van de behandeling zet meneer klassieke muziek op om patient gerust te stellen.. Dit is ietwat hilarisch: Nee, persoonlijk ben ik niet bang bij een tandarts of gespannen, feitelijk. De oorzaak lag bij te veel attributen, zoals hierboven beschreven, in de mond en een gemakkelijk te 'triggeren' kokhals neiging. Maar deze tandarts had dit aangeven voor de behandeling niet aangenomen van de patient. Uiterst onprofessioneel naar mijn dunken.
* Een aantal weken later kreeg ik een kaakontsteking lokaal onder mijn nieuw geplaatste kroon.

Je wordt gebeld enkele minuten voor je afspraak over waar je blijft terwijl je net binnenkomt maar soms zit je +/- 10-15 minuten te wachten op hemzelf.

Na uitwisseling van deze ervaring met andere patiënten kwam naar boven dat mensen ook negatieve ervaringen hebben gehad met deze tandarts.
We kwamen tot de conclusie dat het eigenlijk een botte slager is.
Dit is dus de laatste keer dat ik mijn mond opendoe in relatie tot deze tandarts.

By Tim (Published ago on )
 
1-5 of 5 recent reviews
GCR.org

Facilities: Facilities score

Clinic has not yet provided us with data on it's facilities. To ensure you choose the right clinic, you can ask your doctor about:

  • Is Kruger Tandarts M M using all necessary state-of-art technology for the treatment on premises in Hoogland, Utrecht, Netherlands?
  • Has staff been properly trained to use the medical equipment?
  • What is the purpose & accuracy of diagnostic testing?
  • Are there any associated risks with using these facilities?

Services: Services score

We are still missing data on Kruger Tandarts M M services. To get the best care available, always ask about:

  • Is there is a patient manager who will guide you throughout the treatment?
  • Are prices clearly communicated and is pricing transparent?
  • What is the average satisfaction of the past patients?
  • Has there been any litigation for Kruger Tandarts M M clinic in the past?
  • How do you address & help mitigate side-effects of the treatment?
  • What is the proposed aftercare plan?

Similar dental clinics (9)