Add a review

Star IconsStar IconsStar IconsStar IconsStar Icons
Not at all likely
Extremely likely
Title

Latest reviews

Niet voor mensen met een druk leven. Nog voor het einde van ...

Niet voor mensen met een druk leven.

Nog voor het einde van het jaar een afspraak gemaakt voor de mondhygiënist en de tandarts meteen er achter aan zodat dit nog gedekt was voor dat jaar.

Toen ik aankwam bleek dus dat deze geen tandsteen kon verwijderen en dat ik een nieuwe afspraak moest maken in het nieuwe jaar.......

Eenmaal in het nieuwe jaar kom ik aan en word mij opnieuw verteld dat ik weer terug moet komen en dat ze vandaag alleen boven of onder kunnen doen en dus weer een nieuwe afspraak moest maken......

Dus weer een plek moeten zoeken omdat het te doen meteen de volgende dag. Helaas was het die dag druk op de weg waardoor ik 10 tot 15 min te laat was ( zit je ook altijd in de wachtkamer te wachten en zeker als je net als ik in de middag gaat ). Hierbij is mij verteld dat ik niet meer geholpen kon worden en dus voor een 4e keer een afspraak moest gaan maken.... Toen ik hun vroeg of ze het normaal vonden dat ik zovaak moest terug komen om tandsteen weg te laten halen was het mijn eigen schuld want ik was te laat. Toen mij vervolgens gevraagt werd of ik een nieuwe afspraak wou maken ben ik maar weggegaan. Mij zien ze hier niet meer.

Samengevat als je dus voor zo iets simpels als tandsteen verwijderen hier naar toe moet kan je er vanuit gaan dat je 3 keer langs moet.

Minpunten Dentalzorg:

*Vergeleken met andere tandartsen vrij duur
*Vaak verschillende tandartsen
*Moeilijk afspraken maken. Voor die paar keer dat ik geweest ben was de afspraak rond en eigenlijk 10 min later word je gebeld om de afspraak te verzetten.
* Betaald parkeren en als je zovaak terug moet komen net als ik loopt dat aardig op.
*Vaak langskomen voor iets simpels omdat ze het niet goed inplannen.

Pluspunten
* Omdat er veel verschillende tandartsen zijn kan je er snel terecht.

By Terrence (Published ago on )
Fijn geholpen

By Ilse (Published ago on )
Niet lang patiënt geweest; elke keer een andere - niet of nau...

Niet lang patiënt geweest; elke keer een andere - niet of nauwelijks Nederlands sprekende - tandarts in m'n mond vond ik niet fijn. Onpersoonlijke praktijk en de tweede keer dat ik er was had ik opeens vier gaatjes; of ik even € 1200 wilde aftikken. Op één of andere manier vertrouw ik ze daar niet. Ben verhuisd naar een andere praktijk.

By Margareth (Published ago on )
Mr Haime Humphrey completely screw up my second tooth on the ...

Mr Haime Humphrey completely screw up my second tooth on the left side. I came to stuck my temporary crown because it got loose so I thought that this is a simple procedure. The tooth was nicely executed by another dentist and it sufficed attach to the tooth on the side. However, Mr Haime put a lot of filler and color of this was too dark and then he didn't polished it well. I looked as I had a lot of food between the teeth. I was very angry, I asked for repair but I had to still pay attention and looking in the mirror to say him about my issue, that the color is too dark, where there is too much filler because it seams like for him it looks normal. Also I feel filling when i am biting. It is uncomfortable when I am eating. He sawed my lower healthy teeth because i was still filling the filler during the biting.
My third tooth(was healthy) hurts I feels that the enamel is affected by sawing.
DISASTER!!!

By Daria (Published ago on )
By Florin (Published ago on )
 
1-5 of 5 recent reviews
GCR.org