Add a review

Star IconsStar IconsStar IconsStar IconsStar Icons
Not at all likely
Extremely likely
Title

Latest reviews

Heel erg goede jonge artsen die nieuwe technieken toepassen e...

Heel erg goede jonge artsen die nieuwe technieken toepassen en echt het beste resulaat willen. Verander niet meer van tandarts.

By Thescarfacekillaa (Published ago on )
"Duidelijk en eenduidig afspraken maken. Behandelingen (ook v...

"Duidelijk en eenduidig afspraken maken. Behandelingen (ook voor kinderen) altijd weer perfect uitgevoerd. Zowel tandartsen als assistentes zijn zeer kundig en gedreven. Tijdens behandeling (ook van de kinderen) wordt veel informatie gedeeld over de behandeling (wat is er nodig en waarom; ook met visie) en er wordt geluisterd naar ons als patient. En dat in een geweldige accommodatie (plezierige omgeving en centraal gelegen in Zwolle!)"

By Karel (Published ago on )
Verhuisd en recent een eerste afspraak gehad. Ze hadden best ...

Verhuisd en recent een eerste afspraak gehad. Ze hadden best gegevens mogen opvragen bij de vorige tandarts, dan hadden ze ook gezien dat er niks mis was met mijn gebit en dan hoefde ik ook geen 115 euro te betalen voor allemaal irrelevante röntgenfoto's. Graag vooraf informeren over de kosten. Verder word je wel snel geholpen en zijn ze vriendelijk.

By Jeroen (Published ago on )
Never again!

By Alexander (Published ago on )
Thanks for nice receiving the service was soo respectfully &...

Thanks for nice receiving the service was soo respectfully & nice today ... Thanks again & regards for all employers in dental clinics Zwolle 👍🏼

By Ramzi (Published ago on )
 
1-5 of 5 recent reviews
GCR.org